Rockit Met Deetron en Warren Fellow

Foto: Deetron

Op zaterdag 27 januari vindt in de Winkel van Sinkel de eerste editie van het nieuwe jaar plaats van Rockit. Naast regelmatige gast Benny Rodrigues maken twee gerenommeerde proucers hun debuut op Rockit, de Rotterdammer Warren Fellow en de Zwitser Deetron.

Warren Fellow wist het afgelopen jaar de aandacht op zich te vestigen met zijn track Royal Melodies, die uitkwam op zijn eigen Smoke label. Hij haalde er de Made In Rotterdam compilatie van Michel de Heij mee en draaide in december op het Innercity evenement.

De Zwitser Deetron (Sam Geiser) is 25 jaar oud, maar staat inmiddels alweer dik tien jaar achter de draaitafels; in zijn geval zijn dat er drie. Hij produceert stevige maar dansbare techno sinds eind jaren negentig onder een veelheid van pseudoniemen, naast Deetron ondermeer als GSP, Karakter, Procreation en Soulmate. De laatste jaren is het Belgische Music Man label zijn vaste uitlaatklep, waarop eind vorig jaar zijn debuutalbum Twisted verscheen. In Nederland was hij al te horen tijdens Awakenings.

In de Love2party Talent Room staan The Bingoplayers en Hayne de la Hayne.

Datum: zaterdag 27 januari

Locatie: Winkel van Sinkel, Utrecht

Tijd: 23.00-05.00

Toegang: € 10 (voorverkoop), € 13 (aan de deur)