Kunst en muziek op Twisted Arthouse in Odeon
Op Twisted Arthouse in de Odeon staat de muziek centraal, maar zal een aantal kunstenaars de juiste sfeer naar voren trachten te brengen. Met de muziek van onder andere Lucien Foort en Laidback Luke en de kunst van DutchArtSquad en Camilio lijkt succes gegarandeerd.

DutchArtSquad is een initiatief van kunstenaar Leon Keer waarmee hij jonge kunstenaars en creatieven samenbrengt en een nationaal en internationaal podium biedt. De uitingen van de DutchArtSquad-kunstenaars zijn steeds experimenteel met de nadruk op "live art performing". Het werk van DutchArtSquad vindt zijn weg in de verfkunst, 3D constructies en multimedia.

Camiel van Lenteren, oftewel 'Camilio', is een veelzijdig kunstenaar, die door de jaren heen veel verschillende werken geproduceerd heeft - van beeldende kunst tot performance en van schilderwerk tot videokunst. Camilio zal tijdens Twisted Arthouse werk presenteren uit zijn serie 'Mijn Bril' (Deel 3). Van moderne kunst tot klassieke kunst, van fotografie tot beeldhouwkunst, van computerkunst tot schilderkunst: alles zal de revue passeren op deze avond.

Voor degenen die snel verveeld raken, is er gelukkig nog genoeg te doen: de muziek wordt namelijk verzorgd door Lucien Foort, Laidback Luke, Baggi Begovic, Marcella, Peddo, Dani-L, Miss Deedy, Shinjia Wasabi, Wijnand, Greg Sno en Liam C. In de grote zaal ligt de focus daarbij op house, terwijl er in de kleine zaal zal een ontwikkeling plaatsvindt die begint bij house en via minimal naar techno zal gaan. Voor iedereen wat wils dus!

Datum: zaterdag 23 juni

Locatie: Odeon, Amsterdam

Tijd: 22.00-05.00 uur

Toegang: € 15,-