Win een gig op Exit!
We zijn lekker bezig. Al zeggen we het zelf. We mogen namelijk net als vorig jaar weer een gig op Exit Festival weggeven. De Servische stad Novi Sad, en dan met name het Petrovaradin fort, staat dit jaar van acht tot en met elf juli voor de elfde keer in het teken van één van de betere festivals die Europa rijk is.

Sinds de eerste aanwezigheid van DJBroadcast op het festival, is de liefde voor Exit nooit meer weggegaan. Zelfs niet bekoeld. Als je het fantastische uitzicht over de Donau dat je hebt vanuit Petrovaradin combineert met de geweldige sfeer, en het vaak lekkere weer, kan het helemaal niet meer stuk. Maar we kunnen het nog mooier maken, doordat we één van onze lezers naar studentenstad Novi Sad mogen laten gaan. Niet als bezoeker, maar als artiest.

Dat zijn dingen die je zou willen horen! De eerste namen die bevestigd zijn, zijn Ricardo Villalobos, Crystal Castles, Röyksopp en The Chemical Brothers. En op dat festival zou jij dus ook kunnen staan. Wat je moet doen? Maak een mix van drie kwartier, en plaats die op Soundcloud. Stuur de link van je set voor 9 mei naar michael@djbroadcast.nl, en dan zullen wij een selectie uit alle ingezonden sets maken. De vijf beste worden op onze website geplaatst, waarna de lezers kunnen stemmen wie er in juli richting Novi Sad gaat.

Exit Festival vindt plaats in het Servische Novi Sad van 8 tot en met 11 juli. Dj's kunnen hun Soundcloud link tot 9 mei sturen naar michael@djbroadcast.nl. Op 1 juni zal de winnaar bekendgemaakt worden. Check de Nederlandse Exit website voor kaarten en meer info.