Nieuwe Firestarters @ PICNIC Festival

Van 14 tot en met 16 september is het weer tijd voor PICNIC Festival en wel op een nieuwe locatie. Het festival verhuist dit jaar naar de NDSM Werf en bouwt voor deze gelegenheid een eigen stad geheel in het PICNIC thema van dit jaar; Urban Futures. De bouw van de stad is een samenwerking van verschillende partners met als hoofdpartner het Europees constructie bedrijf BAM, die de Green City zal ontwikkelen. Vodafone Firestarters zal woensdag 14 september aanwezig zijn en zal 2 talkshows verzorgen.

Eén show zal in het teken staan van het PICNIC thema Urban Futures. Onder leiding van Ernst-Jan Pfauth wordt gesproken over nieuwe ontwikkelingen en technologieën met betrekking tot de stedelijke toekomst in de breedste zin. Tafelgasten zijn Aart van Veller (Cool endeavour), Renato Valdés Olmos (Card Cloud), Yme Bosma De tweede show, tevens onder leiding van Ernst-Jan Pfauth, zal gericht zijn op technologie en innovatie vs branding en marketing. Gasten zijn Ruurd Kooistra (Subbseven), Mo Assem (Mr. Beam), Roeland Landegent (Shoudio) en Marja Ruigrok (Ruigrok | Netpanel). (Hyves) en Jan Willem Vaartjes (x2theworld).

De video’s van deze shows zijn terug te vinden op www.vodafonefirestarters.nl en YouTube. “Want als je niet kunt delen, kun je niet vermenigvuldigen” aldus panellid Marja Ruigrok van Ruigrok | Netpanel.

Toegang

De toegang voor PICNIC is besloten maar speciaal voor de Firestarters sessies zijn er 50 Firestarters kaarten. Stuur een RSVP mail met jouw naam en e-mail adres rsvp@vodafonefirestarters.nl, voor 12 september onder vermelding van Vodafone Firestarters.

Heb je een vraag voor de panelleden? Stel 'm via de Firestarters twitter!