Derde album The Weeknd online

Het derde album van The Weeknd (foto) is sinds gisteren gratis te downloaden. Echoes of Silence is de opvolger van de ijzersterke platen House of Balloons en Thursday. Er staat onder andere een cover van Michael Jacksons ‘Dirty Diana’ op. En… waar wacht je nog op? De downloadlink staat onderaan. 

The Weeknd is de Canadese r&b-zanger Abel Tesfaye. Afgelopen jaar verscheen op het internet opeens zijn gratis debuut House of Balloons, vol geniale donkere liedjes, over uitgaan, drank, drugs en roem. Deze eindigde bij DJB op plaats 22 in de lijst met beste albums van 2011. Hij beloofde destijds meteen dat hij dit jaar nog een heuse trilogie zou uitbrengen. Hoge verwachtingen dus, die hij mooi twee weken voor het einde van het jaar waarmaakt. De Canadees kan dan nu eindelijk met een ‘officieel’ debuutalbum komen. 

Download Echoes of Silence gratis via zijn eigen website. Ook zijn vorige twee albums worden er nog gratis aangeboden. Bekijk tijdens het binnenhalen van de download ook nog eens zijn video bij het nummer ‘The Knowing’.