DJB#53 is er, en hij is erg mooi

Hij is er, en wat is ie mooi en dik, 164 pagina’s! Het magazine van DJBroadcast heeft een nieuw formaat en is nog steeds hartstikke gratis. De pdf kan je al downloaden, maar geloof mij: je wilt een echt exemplaar in handen hebben. Vanaf vrijdag 10 februari wordt DJB#53 door Nederland en Vlaanderen verspreid en de eerste exemplaren zijn vanavond beschikbaar in het Amsterdam Museum bij de opening van Out@Home, de foto-expositie van Robin de Puy. 

Out@Home is tot stand gekomen in samenwerking met 5 Days Off, en DJB#53 dubbelt als de officiële 5 Days Off-special. Niet alleen dat, maar Robin heeft ook de 10 van 2012-fotoshoot in het blad gedaan, met ESHU, Job Jobse, William Kouam Djoko, Mocro Maniac, Palio Superspeed Donkey, Mr. Polska, TB6K, Simon Weiss, Zanillya en Jameszoo als de meest veelbelovende nieuwe dj’s/rappers/band/producers van het jaar.

De nieuwe DJB-cover is gemaakt door Vincent van de Waal. Naast Robin de Puy gingen ook Nick Helderman, Klaas Kleiterp, Ilja Meefout en Tim Pen met de camera op stap, en Nicole Martens van Strange Boutique creëerde een unieke mixtape. Verder in het blad o.a. een labelprofiel van Italians Do It Better en interviews met Escort (op de 5 days Off-cover), Monolake, Presk, Sjaak en The 2 Bears.

Je kan het blad hier online doorbladeren, de pdf download je hier en de distributiepunten van het magazine vind je hier.

De opening vanavond is van 19 tot 22 uur in het Amsterdam Museum. Nuno dos Santos draait plaatjes, de toegang is gratis, maar vol = vol.