Vodafone Firestarters bespreekt de status van het uitgaan

Vodafone Firestarters is met een nieuwe editie te gast op 5 Days Off. Aankomende donderdag zullen vier gasten het uitgaansleven in het algemeen en binnen Amsterdam in het bijzonder bespreken. Aan het woord komen o.a. Dave Clarke (foto) en de nieuwe nachtburgemeester Mirik Milan.

In de eerste talkshow zullen Clarke en Sander Groet in gesprek gaan. Vanaf negen uur bediscussiëren de techno-held en de mede-eigenaar van club Air de toekomst van de clubcultuur.

Bij de tweede discussie wordt de stand van het Amsterdamse uitgaansleven besproken. De versgekozen nachtburgemeester Milan gaat in discussie met gemeenteraadslid Marijke Shahsavari van het CDA. Dit zal een interessant gesprek worden aangezien hun meningen lijnrecht tegenover elkaar staan. Milan pleit voor een verruiming van de nacht, terwijl Shahsavari graag de rust terug wilt.

Beide shows staan onder leiding van Sander Kerkhof. Hij wordt bijgestaan door Jojanneke van der Veer, beter bekend als dj Wannabeastar.

De reizende talkshow geeft tijdens elke discussieronde kaartjes weg voor Jeff Mills in de Melkweg. Als je deze wint kan je na de nodige verdieping zo doorstomen naar de nacht.

Vodafone Firestarters vindt plaats op donderdag 8 maart in De Balie te Amsterdam. De aanvang van de eerste show is 21:00, de tweede begint om 22:30. De toegang is gratis.