DJB #54: het nieuwe magazine nu te downloaden

Het mei/juni-nummer van DJB is extra dik en staat in het teken van de a.s. festivalzomer. Het nummer bevat de officiële special van Pitch Festival, 6 en 7 juli in Amsterdam. Als je niet kan wachten tot het magazine komend weekend (natuurlijk weer gratis!) in de winkels ligt, download je nu alvast de pdf.

DJB 54 bevat o.a. een exclusieve reportage met Goldfish in Kaapstad en interviews met Jessie Ware, Beach House en Bobby Womack. Saul van Stapele belicht het fenomeen The Weeknd, Faberyayo stelt zijn virtuele mixtape samen, René Passet belicht het platenlabel Honest Jon's en fotograaf Dennis Duijnhower ging met regisseurs Opslaan Als op zoek naar de roots van Exit Festival in Servië. Schrijfster Renske Jonkman overziet het festivalkaartjeskopenleed in haar column en de Duits-Amsterdamse kunstenaar Wayne Horse ontwierp een schitterende cover. Dat, plus een hele uitgebreide festival-agenda haal je hier allemaal binnen.

Foutje: op de pagina met de dvd-recensie staat per ongeluk het artikel uit het vorige blad, dat hebben we inmiddels zelf ook ontdekt. :(