Exclusief: Cinnamans set in de Boiler Room

Dinsdag 17 april was Cinnaman samen met Lando Kal, Breach en Vic Crezée te gast in Londen om namens Colors een Boiler Room-sessie te verzorgen. Luister en kijk vanaf vandaag exclusief via DJBroadcast naar de set die Cinnaman verzorgde.

De hosting die Colors verzorgde stond mede in het teken van Appelsap Fresh Music Festival waar Boiler Room in samenwerking met Colors een podium host. Ook Cinnaman zal daar weer aanwezig zijn. Luister hieronder naar de set die hij tijdens de Boiler Room draaide.

Speciaal voor ons nieuwe magazine, dat vanaf morgen voor gratis en niets opgehaald kan worden, is in Londen een shoot gedaan met de mannen van Colors en Appelsap en de artiesten die tijdens de Colors editie van de Boiler Room een optreden verzorgden. Zie hieronder een mooie weergaven van de trip naar Londen, gemaakt door Judith Veenendaal.

Vanaf maandag zijn ook de sets van Lando Kal, Breach en Vic Crezée terug te luisteren op de website van de Boiler Room, ook kan je dan video-opnames van alle vier de optredens daar vinden. Hieronder alvast de beelden die bij Cinnamans set gepaard gaan.