Techno, house en hardcore in Ferro Dome Rotterdam

De Ferro Dome is Rotterdams nieuwe evenementenlocatie. Met een capaciteit van zo’n 6000 man mikken de uitbaters van de industriële ronde hal in het Vierhavensgebied op een groot publiek. In december vinden de eerste techno-, house- en hardcore-feesten plaats.

De organisatie achter Ferro Dome bestaat uit verschillende ondernemers uit de evenementenindustrie. Betrokken zijn o.a. UDC (Dance Valley) en Paul Siekema, oud-directeur van de Heineken Music Hall. ‘Om het veelzijdige en open karakter van de locatie te benadrukken heeft de Ferro Dome ervoor gekozen als eerste evenementen van meerdere organisaties uit compleet verschillende muziekstromingen te doen,’ aldus de organisatie.

Op 26 december zal de Rotterdamse promotor COИTRA de eerste techno-avond verzorgen in de lichtblauwe gashouder. De line-up is nog niet bekend, tickets kosten 20 euro en het feest gaat door tot 7:00 ’s ochtends.

Een dag later organiseert BKJN met Enter the Dome het eerste hardcore-evenement in de Ferro Dome. Op 31 december zal Sexedup, een ‘vrouwvriendelijk urban house-concept onder aanvoering van DJ Dyna’ 2014 uitluiden.

Tot juni 2015 opent Ferro Dome zijn deuren voor verschillende muzikale en culturele evenementen. Daarna zal een verbouwing van de gebouwen en het omliggende buitenterrein plaatsvinden. Voor de kerst van 2015 wordt het pand officieel heropend.

Meer info vind je hier