Win de festivalzomer van je leven

Ook dit jaar mogen we samen met Festival.Travel een reis inclusief verblijf en toegang tot de gekozen festivals weggeven aan een journalist en fotograaf, die voor ons langs verschillende festivals in Europa zullen gaan om reports te maken. Vorig jaar vlogen de winnaars van stad naar stad, dit jaar gaan ze op reis met een eigen busje, waarmee ze vijf festivals zullen bezoeken binnen in Europa.

"Het thema van deze zomer is festivalsafari", vertelt Tomas Loeffen van Festival.Travel. "Het is een ontdekkingstocht langs festivals, maar het gaat ook om de reis er omheen. Onder de festivals waar de winnaars langs gaan, zitten enkele onontdekte parels van het festivallandschap. De twee winnaars zullen in de verschillende steden ook langs andere plekken gaan om op deze manier de muziekscene ter plaatse ontdekken."

De festivals die dit jaar bezocht worden zijn Sziget (Boedapest), Sziget Detox (Bedepuszta), B.my.Lake (Zamárdi), Dimensions (Pula) en Outlook (Pula). Enkele festivals zullen bekend in de oren klinken, de anderen verdienen het om ook in de spotlights te staan. Met namen als Four Tet, Floating Points, Moodymann, Sadar Bahar, J Rocc en Madlib kan je muzikaal je hart ophalen.

Sziget: 10-17 augustus, Boedapest, Hongarije
Sziget Detox: 17-19 augustus, Bedepuszta, Hongarije 
B.my.Lake: 19-22 augustus, Zamárdi, Hongarije
Dimensions: 26 - 30 augustus, Pula, Kroatië
Outlook: 2 - 6 september, Pula, Kroatië

Denk jij het nieuwe fotografie- of schrijftalent te zijn met een sterke voorliefde voor elektronische muziek? Stuur je portfolio en/of een eigen artikel op naar info@djbroadcast.nl en maak kans op de festivalzomer van je leven!  Let op: je kan je werk insturen tot en met donderdag 21 mei